Saturday, 4 May 2013

JANGAN TERSILAP LANGKAH


Lain kali lah ... Kerajaan negeri PR mula angkat fail rahsia keluar


Pakatan Rakyat tak berjaya gugat fixed deposit BN di Sabah, Sarawak, Johor, Pahanag, dan Melaka. PKR bungkus di Sabah dan Sarawak. DI Kedah pun PKR dah mula retak menunggu terbelah.

PAS boleh mimpi saja nak dapatkan Terengganu, malah tiupan 'wind of change' di Kelantan nakal menumbangkan PAS di Kelantan dan Nik Aziz bakal jadi Ketua Pembangkang.

PAS hanya boleh bermain wayang berlakun sebagai pengudi luar dan dikomppang kepullangan mereka tapi sebenarnya mereka tahu keadaan mereka kritikal dan pengundi luar yang dah terdedah akan kedurjanaan PAS di Kelantan dah lihat perlu bela rakyat tempatan dengan TUKAR kerajaan PAS Kelantan.

Hanya politk rasuah wang akan selamatkan beberapa individu berduit seperti Husam Musa, Takiyuddin dan Kamaruddin Jaafar serta pelakun watak Tok Lebai yang lain..

BN Selangor dah pasti ambik balik Selangor, Insya Allah. Dalam tangan 35 kerusi. Jangan hairan boleh lebih dari itu. Selama 3, 4 hari, pelbagai dokumen rahsia dah mula diangkat keluar. Takut didakwa kemudian hari.

Perak takde masaalah. Dua pertiga DUN dalam tangan. Ngeh dan Nga boleh kalah di kerusi-kerusi yang mereka tanding. Nizar akan balik ke business building maintenance sebagai floor engineer atau sapu lantai.

 Kalau UMNO tak tembak sesama sendiri, Kedah boleh menang dengan majoriti yang tinggi. Diyakini Mentaloon Alor setar akan tukar penhuni kepada Mukhriz sekeluarga.

Perlis takde isu. 

Negeri Sembilan ada percubaan untuk ambilalih dari DAP tapi Insya Allah berjaya ditangkis. Penang yang susah diambilalih boleh diambilalih kalau MCA dan gerakan menang beberapa kerusi.

Parlimen menuju ke dua pertiga majoriti.

Itu yang bendera kecil sana sini muncul. Kerana merekka dah tahu mereka tak diterima rakyat. Ceramah mereka lengang Rakyat atas pagar boleh fikir. Mungkin ada fed-up dengan kempen dan penguasaan BN tapi mereka lebih fed-up dengan perangaii Pakatan.

Sebab-sebab mereka akan gagal dah disebut dalam 11 perkara yang dterangkan oleh Mat Maslan dalam video berikut:


ANwar dan Pakatan Perosak sudah terlama perbodohkan rakyat yang naif dan tidak sedar rakyat boleh berfikir sendiri:


No comments: