Sunday, 24 February 2013

SABTOTAJ SANA SINI.

PELIK DAN HAIRAN, PERDANA MENTERI BELUM BUBAR PARLIMEN UNTUK PRU 13, NAMUN PIHAK PEMBANGKANG BERHABISAN SEOLAH-OLAH SUDAH BUBAR. MENABUR FITNAH DAN PROPAGANDA DISANA SINI KONONYA PRU AKAN BUBAR PADA 22 FEB 2013. NAMUN SEMUANYA AUTA P.RAMLEE CAKAP.

YANG LAGI BEST LAGI DI TAWAU NI, TAWAU GONDRONG(TG) TERDENGAR PROPAGANDA DAP KONONNYA ORANG CINA TIDK MAU BN INI KALI. BETUL KA TU ATAU VERITA UNTUK MENYEDAPKAN DIRI SENDIRI. KALAU DILIHAT DARI LAWATAN PM KE PENANG DAN PUCHONG, BUKAN MAIN SAMBUTAN KAUM CINA KEPADA PM. SIAP ADA GELARAN LAGI AH JIB GORR.

KEPADA PENGUNDI KAUM CINA DI TAWAU, TIDAK KIRA DI PARLIMEN TAWAU ATAU PARLIMEN KALABAKAN, JANGAN PERCAYA SAMA INI DAP DAN PAMBANGKANG PUNYA AUTA. JANGAN TERTIPU DENGAN JANJI MANIS MEREKA. APA ITU JIMMY WONG BUAT UNTUK SRI TANJUNG TADAK, HABUK. SEMUA TIPU.

KEPADA AHLI UMNO DAN KOMPONEN BN SENDIRI SUDAH ADA YANG MENSABOTAJ PARTI SENDIRI. MENYOKONG PARTI BEBAS. KONON INI SAMA MACAM UMNO. APA KETUA UMNO BAHAGIAN BUAT? BUKAN SUDAH ADAKAH PERLEMBAGAAN PARTI UNTUK MENGAMBIL TINDAKAN TERHADAP AHLI PARTI SEPERTI INI. INI TERUTAMANYA AHLI UMNO KALABAKAN, TERANG2 MENYOKONG SATU DATUK BERNAFSU MAHU JADI CALON BEBAS.  DATUK TU HAMBUR LA DUIT DAN MACAM2 LAGI. 

KEPADA PEMIMPIN UMNO JANGAN SAMPAI NASI MENJADI BUBUR. NANTI SESAMA KOMPONEN BN AKAN BERTELAGAH DISEBABKAN ADA DURI DALAM DAGING YANG MAHU UNTUNG. GAMBAR DAN SIAPA AHLI UMNO TU AKAN TG UPLOAD NANTI....,.. KASI DIA KEPANASAN DULU........

No comments: