Friday, 2 March 2012

Sampai memburit bini orang Badrul ikuti Anwar

Lagi Badrul "Burit" cuba nak spin, lagi orang akan korek. Jadi ... diam-diamlah kalau dah kena kantoi!

Kami The Unspinners ada menerima beberapa fakta menarik dalam e-mail dan kami akan kongsi supaya Badul "Burit" hentikan perbuatan fasiknya ini dan usah nak bohong-bohong lagi. Orang ramai tak percaya apa sekali alasan bahawa konon Zatiwani di luar dan Badrul di dalam.

Khalwat bermaksud berdua-duaan di tempat yang sunyi atau tertutup. Tak ada cerita zina atau apa. Kalau tidak berdua-duan, tidak boleh ditangkap. Hal dipanggil untuk menyiasat tu standard.

Badrul Amin adalah lahir Mat Indon dan mendapat warganegara dan juga pelajaran dan schilarship untuk sambung belajar tapi tak bersyukur dan kini nak jatuhkan kerajaan.

Latarbelakang keluarganya pun adalah jenis keluarga yang biasa dengan berkahwin lebih dari satu. Keturunannya memang suka berkahwin lebih dari satu.

email memberitahu perkara ini dipanggil "fabboting-botting" atau dalam bahasa Melayu disebut "suka kahwin cerai kahwin cerai" di Tawau.

Pelbagai alasan yang Badrul cuba lakukan tapi cuba check sms antara ustaz ini dengan isteri orang Zatiwani. Ianya akan mendedahkan mereka dah lama bercinta.

Suami Zatiwani dikatakan dah terbaca dalam hp bini dia, langsung dia naik marah dan gaduh. Lepas tu bini dia terus lari dan dikatakan tidor dengan ustaz di hotel.

Bila suami ketuk bilik dia dapati bini dia berkemban pakai towel putih & ustaz tu dah tak bersarban tetapi serabai. Itu macam mana?

Ada sumber kata ada adegan ustaz cium perut, ... dan lain-lain. hehehe ...

Dengtan menggunakan taktik propaganda untuk memburukkkan JAIP, Badul kini terperangkapjuga.

Anak Seberang sini melaporkan pihak JAIP bercadang akan menyaman Badrul Amin. Padanlah muka engkau.

Dengarlah nasihat berikut:


Counselling pada pukul 3 pagi berdua-duan mestilah syaitan jadi orang ketiga. Orang dituduh tu ... diam ajelah. Biarlah mahkamah.

Memang puak-puak PKR ni ... Tak kira pak lebai pun jadi rosak bila bersama PKR. Pakatan semua ni hanya gunakan ugama sebagai lakunan. Masing ini orang2 yg kuat nafsu atau tak mampu menahan nafsu?

Teringat dulu Anwar goda isteri Hamzah Zainuddin.


Kalau orang2 macam ni dapat kuasa, bayangkan bahayanya kepada masyarakat?

No comments: